Nederlandse Organisatie Voor Energie en Milieu home zoeken sitemap contact english
Home

Home > Specials > Duurzaam ondernemen voor en door overheden > Thema's > Maatschappelijk verantwoord consumeren > Projecten
Print deze paginaStuur pagina doorVoeg pagina toe aan favorieten


Almere twee keer zo groot? Dan ook vier keer zo duurzaam!
Datum: 11-08-2003

Almere heeft in dialoog met burgers en bedrijfsleven een aantal uitgangspunten vastgelegd voor duurzame groei van de stad. Hierover is een brochure verschenen onder de titel 'Almere 2030: De Schaalsprong in Duurzaamheid'.
Lees Meer

Veluwe Ranger, natuurlijk gastheerschap
Datum: 21-11-2002

Veluwe Rangers nemen bezoekers mee op een verrassende boswandeling. Een avondwandeling, een natuurondekkingstocht of weekendarrangement onder deskundige begeleiding. Ontdek de natuur.
Lees Meer

De Karavaan in Den Haag
Datum: 21-11-2002

De Karavaan komt langs in vier achterstandwijken in Den Haag. Bewoners melden hun klachten en ergernissen, en lossen deze samen met de gemeente op. Hierdoor wordt de buurt schoner en veiliger.
Lees Meer

Milieu Ontmoetings Programma
Datum: 21-11-2002

Iedere twee jaar ontmoeten Limburgse leerlingen in het basisonderwijs bedrijven, organisaties en particulieren. Tijdens twee weken Milieu Ontmoetings Programma leren de kinderen hoe bedrijven in hun omgeving met natuur en milieu omgaan.
Lees Meer

Duurzame woonwijk Wateringseveld
Datum: 18-11-2002

De gemeente en wijkontwikkelaars willen de bewoners uitleggen wat wonen in de duurzame wijk ‘Wateringse Veld’ in Den Haag in de praktijk betekent.
Lees Meer

Project 1 tot 5 (totaal 7)
volgende 2 >

Zoeken
U kunt hier zoeken op sector en/of onderwerp.
Indien u de zoekactie wilt verfijnen kunt u ook een trefwoord invoeren.
Wanneer u nog meer zoekregels wilt invullen kunt u ook uitgebreid zoeken, u komt dan in de zoekfunctionaliteit van de algemene Novem-site terecht.

en of
Zoeken

Terug
Logo Duurzaam Ondernemen
Achtergrond   Nieuws   Agenda   Thema's   Projecten   Subsidie   Contact