Nederlandse Organisatie Voor Energie en Milieu home zoeken sitemap contact english

Home > Bijeenkomst Schoner moet sneller, 6 november 2003
Titel - Agenda Print deze paginaStuur pagina doorVoeg pagina toe aan favorieten

01-10-2003 - 01-10-2004
Bijeenkomst Schoner moet sneller, 6 november 2003

Schoner moet sneller

De rol van marktintroductie bij transitie naar duurzame mobiliteit

6 november 2003
Cruise Terminal Rotterdam Wilhelminakade 699 3072 AP Rotterdam

Schoner moet sneller!
Ruim 100 jaar geleden was de Wilhelminakade in Rotterdam voor veel mensen het vertrekpunt naar een betere toekomst. Met de Holland-Amerika lijn werd de oversteek gemaakt naar de 'nieuwe wereld' Op 6 november 2003 staat in de voormalige vertrek- en aankomsthallen van de Holland-Amerika lijn weer de toekomst centraal. De toekomst van een duurzame mobiliteit. Het wegverkeer en de binnenvaart kan en moet schoner. En gezien de milieubelastende gevolgen van mobiliteit liefst niet in de verre toekomst, maar zo snel mogelijk!
Voor het wegverkeer en de binnenvaart is een aantal goede alternatieven ontwikkeld die beduidend minder milieubelastend zijn. Toch worden de schonere en zuinigere technieken voor voertuigen en schepen nog niet op grote schaal gebruikt. Dat heeft te maken met een scala van marktbelemmeringen. Het programma Demonstratie mobiele bronnen (DEMO) dat Novem de afgelopen zes jaar heeft uitgevoerd en eind dit jaar afloopt, heeft zich gericht op het wegnemen van die belemmeringen om de marktintroductie van schone en zuinige voer- en vaartuigen te stimuleren.
Hoe ziet na het beëindigen van DEMO de toekomst van schone en zuinige voer- en vaartuigen er uit? Op 6 november geven gerenommeerde sprekers uit bedrijfsleven, advieswereld en overheid waaronder staatssecretaris Milieu Pieter van Geel, hun visie op de toekomst van schone voertuigen. Ook zullen we stilstaan bij de resultaten van het programma DEMO. Het belooft een interessante bijeenkomst te worden. Wij nodigen u van harte uit om deze bij te wonen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meldt u snel aan!

U kunt zich voor deze inspirerende bijeenkomst aanmelden bij. Alexandra van Nus , 030 2393 424 of per e-mail demo@novem.nl

Vermeld in de e-mail graag naam bedrijf, naam, postadres en e-mailadres. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u zo snel mogelijk een bevestiging en een routebeschrijving.

Voor meer informatie over het programma DEMO klik hier 

top
aanmeldenBijeenkomst Schoner moet sneller, 6 november 2003

Uitnodigingsbrochure voor symposium (let op de tijden zijn gewijzgd) ( PDF bestand 91k )
programma van het symposium schoner moet sneller op 6 november 2003 cruise terminal Rotterdam ( PDF bestand 50k )



Titel - Zoeken

U kunt hier zoeken op sector en/of onderwerp.
Indien u de zoekactie wilt verfijnen kunt u ook een trefwoord invoeren.
Wanneer u nog meer zoekregels (bijvoorbeeld datum) wilt invullen kunt u ook uitgebreid zoeken

en of
Zoeken

Terug
Mijn Novem | Nieuws | Agenda | Specials | Projecten | Uw sector | Onderwerpen | Over Novem | Subsidies | Publicaties