Nederlandse Organisatie Voor Energie en Milieu home zoeken sitemap contact english
Home

Home > Specials > Productgerichte Milieuzorg > Formulieren
Print deze paginaStuur pagina doorVoeg pagina toe aan favorieten


U kunt op twee manieren een PMZ-subsidieaanvraag indienen, op een formele- en op een informele wijze. Hieronder kunt u lezen wat het verschil tussen deze twee manieren van aanvragen is en u vindt de benodigde formulieren (te openen door formulier aan te klikken).

  • Formele procedure
    U kunt ook direct een subsidieaanvraag indienen. Subsidieaanvragen dienen per post te worden ingediend bij Novem te Utrecht. Voor de subsidieaanvraag dient u gebruik maken te maken van een aanvraagformulier. Dit aanvraagformulier bestaat uit twee delen:
    1. een 'algemeen onderdeel' en
    2. een op PMZ toegesneden onderdeel 'projectbeschrijving'.

Hoe u het aanvraagformulier op de juiste wijze invult, kunt u lezen in het document 'leidraad invullen aanvraagformulier'.

  • Informele procedure
    Met het formulier 'PMZ 2003 melding projectidee' kunt u uw projectidee informeel aan Novem voorleggen. Na het insturen van uw projectidee zal een medewerker van Novem contact met u opnemen om te bespreken wat u van het subsidieprogramma Productgerichte Milieuzorg 2003 kunt verwachten. De informele melding is echter geen subsidieaanvraag. Op basis van deze melding worden dan ook geen beslissingen genomen.


Subsidie   Projecten   Formulieren   Relevante info   Contact   Zoek