Novem- Nederlandse Oragnisatie voor Energie en Milieu zoeken sitemap contact english
logo Novem
Mijn Novem
Nieuws
Agenda
Specials
Projecten
Uw sector
Onderwerpen
Over Novem
Subsidies
Publicaties

home  ·  Specials ·  NEO ·  Subsidies ·  Formulieren voor projectuitvoering en afronding NEO projecten
Print deze paginaStuur pagina doorVoeg pagina toe aan favorieten


Formulieren voor projectuitvoering en afronding NEO projecten

Openingsdatum: 01-01-2002
Sluitingsdatum: 31-12-2006

Hieronder vindt u de formulieren benodigd tijdens uitvoering en afronding van NEO subsidieprojecten (haalbaarheidsstudies en onderzoek- en ontwikkelingsprojecten).

NB: De openingsdatum die u hierboven ziet, is de data waarop het NEO programma begon; De sluitingsdatum de datum waarop alle NEO projecten die in 2004 beginnen zeker afgerond zullen zijn. Let op! De deadline voor subsidieaanvragen in 2004 vindt u hier.  

 
Project-inputformulier (PIF)
Op dit formulier moet u bij aanvang van het project een samenvatting van de doelstellingen van het project invullen. SenterNovem publiceert deze informatie op Internet. ( Word Document 30k )
 
Aanvraag voorschot BSE
Met dit formulier kunt u tijdens de projectuitvoering om een voorschot op de uiteindelijke subsidie vragen. ( PDF bestand 494k )
 
Aanvraag vaststelling subsidie BSE
Op dit formulier vult u na afloop van het project in wat de werkelijke kosten geweest zijn. SenterNovem stelt dan het uiteindelijke subsidiebedrag vast en zorgt dat dit geld naar u wordt overgemaakt. ( PDF bestand 586k )
 
Accountantsverklaring BSE
Als het subsidiebedrag hoger is dan � 50.000,- moeten alle aanvragers een accountantsverklaring laten opstellen, die moet worden meegestuurd met de aanvraag tot vaststelling. ( PDF bestand 399k )
 
Documentatie-inputformulier
Op dit formulier moet u na afloop van het project een samenvatting van uw eindrapport geven. SenterNovem publiceert deze informatie op Internet. ( Algemeen 25k )
 
 

Mijn Novem  Nieuws  Agenda  Specials  Projecten  Uw sector  Onderwerpen  Over Novem  Subsidies  Publicaties  Disclaimer
Alle rechten voorbehouden. © Novem