Nederlandse Organisatie Voor Energie en Milieu home zoeken sitemap contact english

Home > 29 Juni 2004: 2e congres CO2 - NOx Emissiehandel
Titel - Agenda Print deze paginaStuur pagina doorVoeg pagina toe aan favorieten

29-06-2004
29 Juni 2004: 2e congres CO2 - NOx Emissiehandel

De ministeries EZ en VROM organiseren op 29 juni 2004 een congres over Emissiehandel. Tijdens dit congres wordt u geïnformeerd over wat de stappen zijn om eind 2004 de voorbereiding voor de Emissiehandel klaar te hebben. Deze informatie is met name van belang voor de bedrijven. De stand van zaken van de CO2 Allocatieplannen komt aan de orde. Voorst zijn de onderwerpen monitoring en fiscale aspecten voorzien. Het definitieve congres programma zal binnenkort beschikbaar zijn.

Voor wie bestemd?
In de huidige vergevorderde fase van de voorbereidingen voor emissiehandel is het van groot belang een brede doelgroep te informeren. Behalve de bedrijven die mogelijk met de handel te maken krijgen, zijn daarom ook de brancheorganisaties, het bevoegd gezag Wet milieubeheer en de consultancy- en adviesbranche uitgenodigd.

Locatie
Het Congres vindt plaats in de Rotterdam Hall van het Beurs- World Trade Center Rotterdam (WTC), hoofdingang: Beursplein 37, hoek Coolsingel, Postbus 30099, 3001 DB Rotterdam, tel: 010 – 405 45 71.

Voor een routebeschrijving kunt u terecht op de site van WTC Rotterdam. Ga via de button Congress Center naar "adresgegevens" en dan naar "routebeschrijving".

Parkeren
U kunt parkeren in de parkeergarage van het WTC – V&D. Parkeren kost 2 euro per uur of 20 euro per dag. Zie de routebeschrijving op de website van het WTC Rotterdam voor bereikbaarheid van deze parkeergarage.

Inschrijven
Vanaf 18 mei 2004 kunt u zich voor het congres inschrijven. Wij verzoeken u om bij voorkeur gebruik te maken van elektronische inschrijving via de daarvoor beschikbare module. Door op de betreffende link te klikken komt u in deze module:   https://www.statusplus.nl/secure/register/co2
Schriftelijke uitnodigingen, voorzien van een antwoordkaart, voor het congres worden pas na 18 mei verstuurd. Door de antwoordkaart in te vullen en per post te versturen, kan men zich ook inschrijven.

Gezien het beperkte aantal plaatsen wordt de volgorde van ontvangst van de aanvraag voor inschrijving aangehouden.

Contact
Voor vragen over uw inschrijving kunt u contact opnemen met het Secretariaat Congres Emissiehandel:
Status Plus Conferences
Postbus 97
3950
AB Maarn
telefoon 0343 – 443 888
info@statusplus.nl.

Voor overige vragen over het congres kunt u contact opnemen met JVN Congres Management:
telefoon 0344 – 601501 of
06 23 36 63 37
email: info@jvncongress.nl

Initiatief
Het congres is een initiatief van de Kerngroep "CO2 Emissiehandel" en het Kernteam "NOx Emissiehandel", waarin naast de ministeries van VROM en EZ ook VNO-NCW participeert. De organisatie van het congres is in handen van SenterNovem. De uitnodiging vindt plaats namens de ministeries van VROM en EZ en het VNO-NCW




Titel - Zoeken

U kunt hier zoeken op sector en/of onderwerp.
Indien u de zoekactie wilt verfijnen kunt u ook een trefwoord invoeren.
Wanneer u nog meer zoekregels (bijvoorbeeld datum) wilt invullen kunt u ook uitgebreid zoeken

en of
Zoeken

Terug
Mijn Novem | Nieuws | Agenda | Specials | Projecten | Uw sector | Onderwerpen | Over Novem | Subsidies | Publicaties | Disclaimer
Alle rechten voorbehouden. © Novem